AD, haluatko antaa luovuutesi kukoistaa huippuluokan markkinointiviestinnässä?
Tule Jengaan töihin!

Haemme Tampereelle ART DIRECTORIA, jonka sydän sykkii lennokkaalle luovuudelle, villille visuaalisuudelle ja korkeuksiin tähtääville konsepteille!

Sinulta löytyy jengaa, jos osaat luoda asiakkaidemme markkinointia siivittäviä konsepteja ja soveltaa niitä sujuvasti erilaisiin kanaviin.

Olet jo kerännyt useamman vuoden kokemuksen markkinoinnin parissa – erityisesti B2B-puolella. Valmis ei kuitenkaan tarvitse olla, vaan meillä saa kokeilla, kehittyä ja kypsyä ammattilaisena.

Toivomme, että teet jengamaiseen tapaan työtä pilke silmäkulmassa – välillä kovankin kiireen alla. Sinulla on kipinää markkinointiin, sen trendeihin sekä uuden oppimiseen, johon myös rohkaisemme koulutussuunnitelmallamme.

Työ edellyttää suomen kielen taitoa, mutta kansainvälisten asiakkaidemme vuoksi sinun olisi hyvä osata myös englantia.

Tarjoamme sinulle rennon työporukan, jossa toivotetaan tervetulleeksi mielettömätkin ideat – liittyivätpä ne asiakastyöhön tai virkistystoimintaamme Jengaklubiin.

🧩 Sovit Jengaan, jos olet joustava tiimikaveri ja muutenkin huipputyyppi. Arvostat muiden ideoita ja työpanosta, kuten mekin arvostamme sinun.

🧩 Jengalaisena saat vapautta ja vastuuta. Luotamme, että suoriudut työstäsi myös itsenäisesti, vaikka tiimi onkin aina tukenasi.

Näin haet:

  1. Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.10. Villelle osoitteeseen ville@jenga.fi. Jos jokin askarruttaa, voit kilauttaa 045 646 6767.
  2. Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista toisit Jengaan, sekä millaisia töitä olet jo loihtinut urallasi.
  3. Toimi pian – paikka täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Tutustu työkavereihisi!