Creativity-narrow

Jengan SEO-starttianalyysi

Oletko miettinyt, kuinka hyvin sivustosi pärjää hakukoneessa? Meillä on siihen vastaus. Jengalta voit tilata SEO-starttianalyysin verkkosivujesi hakukoneoptimoinnin tilasta. SEO-starttianalyysi toimii kattavamman SEO-analyysin pohjana. Startti-analyysi, että Teams-tapaaminen ovat sinulle maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään.

Jengan SEO-starttianalyysi toimii jäänmurtajana hakukonemarkkinoinnin maailmaan

Verkkosivuston optimoinnilla saadaan yrityksellesi parempia sijoituksia hakutuloksissa. Sijoitusten parantamisessa on tärkeää tehdä huolellinen pohjatyö.

Kaikki lähtee liikkeelle sivuston kevyestä SEO-starttianalyysistä, jonka pohjalta voidaan hahmottaa karkeasti ostajien hakukonekäyttäytymistä, omaa sijoitusta kilpailijoihin verrattuna ja yrityksen Google-näkyvyyttä. Analyysi toimii lopulta kattavamman avainsanatutkimuksen ja laajemman SEO-analyysin pohjana. 

Tarjoamme maksuttoman SEO-starttianalyysin 20 ensimmäiselle mukaan ilmoittautuneelle yritykselle. Startti-analyysi, että Teams-tapaaminen ovat sinulle maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään.

Jengan SEO-starttianalyysi sisältää:

  • Sivustosi parhaat avainsanat
  • Sijoittumisesi suhteessa kilpailijoihin
  • Sivustosi avainsanapotentiaalin
  • Listan mahdollisista teknisistä korjauksista sivuille
  • Muut huomiot listattuna

Selvitetään sivusi hakukoneystävällisyys!

Täytä alla oleva lomake, niin teemme sinulle SEO-starttianalyysin ja sovimme kanssasi ajan 30 minuutin Teams-tapaamiseen. Siinä käymme yhdessä läpi analyysin tulosraportin, jonka saat myös itsellesi sähköpostitse.

"(Pakollinen)" näyttää pakolliset kentät

Nimi(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.