Markkinointiviestintä

Markkinointiviestintä on selkokielinen kattokäsite kaikille toimenpiteille, joilla edistämme bisnestäsi. Toteutamme niitä sovitun vuosisuunnitelman pohjalta jatkuvana palveluna tai projekteina – aina tarpeidesi mukaan.

Brändisi, tuotteesi tai palvelusi voivat olla miten ”myyviä” tahansa, mutta kauppa ei käy, ellei kukaan niistä tiedä. Anna siis ammattilaisten kertoa tarjonnastasi kohderyhmiä puhuttelevalla ja vakuuttavalla tavalla. Aktiivinen ja suunnitelmallinen markkinointiviestintä ei ole ylimääräinen kulu, vaan olennainen ja välttämätön alku menestyvälle liiketoiminnalle.

Jos et tiedä mistä aloittaisit, sovitaan treffit ja jutellaan asiasta. Yhdessä voimme kirkastaa viestintätarpeesi ja valita sitä parhaiten vastaavat toimenpiteet. Varmistamme, että saat oikeanlaista näkyvyyttä niin digitaalisissa verkkoympäristöissä kuin perinteisemmissä medioissa. Kyllä: suunnittelemme konseptit, tekstit ja graafiset ilmeet myös esitteisiin, mainoksiin, asiakaslehtiin, käyntikortteihin ja vaikkapa messuosastollesi!

Vinkki: Jos tarvitset viestintääsi kiinteämpää apua, mutta epäröit markkinointihenkilön palkkaamista, tiimimme auttaa sinua kuukausisopimuksella.

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua:

Laitetaanko markkinointiviestintäsi kuntoon?

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.