Rekry

Tutustu avoimiin paikkoihin tai lähetä avoin hakemus!

AD/graafinen suunnittelija

Jengassa on tilaa taidokkaalle AD:lle, joka näkee maailman vahvoina väreinä ja muotoina sekä rakastaa buustata asiakkaiden viestejä valloittavalla visuaalisuudella.

Olet toteuttanut tätä intohimoasi ammattilaisena jo muutaman vuoden, joten sinulla on näyttöjä graafisesta suunnittelusta erityisesti digiympäristöissä. Saatat hurmata meidät, jos osaamisesi ulottuu myös animointiin, käyttöliittymäsuunnitteluun ja CSS:ään. Lopulliset tehtäväsi tarkentuvat taitojesi mukaan. 

Jengafamily luo rennon reilussa ilmapiirissä laadukasta markkinointia kärkiluokan b2b-brändeille sekä kiinnostaville b2c-yrityksille, kunnille ja järjestöille. Toivomme sinusta joustavaa tiimikaveria, joka pystyy myös itsenäiseen työskentelyyn ja soolosuorituksiin. Jengan kotipesä löytyy Tampereen Hämeenpuistosta, upean Puistotornin kuudennesta kerroksesta.

Lähetä hakemuksesi Villelle 11.10. mennessäville@jenga.fi. Jos jokin askarruttaa, soita 045 646 6767.

Harjoittelu Jengassa?

Meillä on superhyvät kokemukset loistavista harjoittelijoista, jotka tuovat meille paljon iloa ja uusia tuulia. Otamme siis harjoittelijoita mielellämme Jengaan ja heillä on tapana jäädä meille pidemmäksi aikaa vähintäänkin työskentelemään opintojen ohessa.

Olemme vuosien varrella valinneet meille harkkareiksi ensisijaisesti markkinoinnin, viestinnän, graafisen suunnittelun tai media-alan pääaineopiskelijoita, joilla on jonkin verran työkokemusta tai reilusti harrastuneisuutta alalta – ja tavoitteena ura mainonnan tai markkinoinnin parissa.

Avoimet harjoittelupaikat:

  • Kiinnostaako viestintä, sisällöntuotanto ja digimarkkinointi? Etsimme harkkariksi viestinnän/journalismin yliopisto- tai AMK-opiskelijaa, joka on lahjakas kirjoittaja ja diginatiivi. Työskentelemme toimistolla lokakuun 2021 alusta lähtien, joten pääset hyvin sisälle työyhteisöömme.

Jos avoin paikka ei kolahtanut, mutta sinua kuitenkin kiinnostaa joskus tulevaisuudessa tulla töihin Jengaan, lähetä hakemuksesi meille talteen. Käymme ensimmäisenä läpi avoimet hakemukset, jos meillä paikka aukeaa.

Hyvin todennäköisesti emme lue hakemuksia tai vastaile niihin heinäkuussa lomakauden aikaan. 

Jengan yhteistyökumppaniksi?

Laajennamme mielellämme freelancer-verkostoamme. Ota yhteyttä ja lue, miksi olemme mukava ja reilu yhteistyökumppani.

Harkkarihakemukset, kysymykset ja yhteydenotot: pau@jenga.fi
AD/graafinen suunnittelija, ota yhteyttä ville@jenga.fi