Harjoittelu Jengassa?

Meillä on superhyvät kokemukset loistavista harjoittelijoista, jotka tuovat meille paljon iloa ja uusia tuulia. Otamme siis harjoittelijoita mielellämme Jengaan ja heillä on tapana jäädä meille pidemmäksi aikaa vähintäänkin työskentelemään opintojen ohessa.

Olemme vuosien varrella valinneet meille harkkareiksi ensisijaisesti markkinoinnin, viestinnän, graafisen suunnittelun tai media-alan pääaineopiskelijoita, joilla on jonkin verran työkokemusta tai reilusti harrastuneisuutta alalta – ja tavoitteena ura mainonnan tai markkinoinnin parissa.

Avoimet harjoittelupaikat:

  • Etsimme harjoittelijaa, joka haluaa kehittyä web-koodariksi ja mahdollisesti työllistyä meille harjoittelunsa jälkeen. (WordPress, CSS)
  • Kiinnostaako viestintä, sisällöntuotanto ja digimarkkinointi? Etsimme syksylle harkkariksi viestinnän/journalismin yliopisto- tai AMK-opiskelijaa, joka on lahjakas kirjoittaja ja diginatiivi.

Jos avoin paikka ei kolahtanut, mutta sinua kuitenkin kiinnostaa joskus tulevaisuudessa tulla töihin Jengaan, lähetä hakemuksesi meille talteen. Käymme ensimmäisenä läpi avoimet hakemukset, jos meillä paikka aukeaa.

Hyvin todennäköisesti emme lue hakemuksia tai vastaile niihin heinäkuussa lomakauden aikaan.

Jengan yhteistyökumppaniksi?

Laajennamme mielellämme freelancer-verkostoamme. Ota yhteyttä ja lue, miksi olemme mukava ja reilu yhteistyökumppani.

Hakemukset, kysymykset ja yhteydenotot: pau@jenga.fi