AD unelmatyössään

Jengan uuden AD-vahvistuksen Susannan mielestä työ mainostoimistossa on unelmahomma, koska siinä pääsee yhdistämään eri kiinnostuksen kohteet ja omat osaamisalueet jatkuvaan uuden oppimiseen.

”Olen ollut Jengassa vasta pari kuukautta, mutta päässyt tekemään monipuolisesti asioita: taittoa, piirroshahmojen tekoa ja käyttöliittymäsuunnittelua. Ihan uutena asiana olen oppinut Celtra-bannereiden tekemistä”, Susanna kertoo.

Paljasjalkainen tamperelainen on kokenut visuaalisen alan ammattilainen: Susanna on tehnyt jo 16 vuoden työuran, josta suunnittelijana mainostoimistoissa on vierähtänyt viimeiset kuusi vuotta.

”Ihan tarkkaan en muista, mistä innostukseni alalle lähti, mutta pienestä asti olen pitänyt piirtämisestä ja ollut myös kiinnostunut tietokoneista.” 

Neljän vuoden iltapainotteisten kuvataideopintojen jälkeen Susanna loikkasi uudenlaiselle opintopolulle: Tampereen ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyopintojen pariin.

Vuonna 2004 Tampereen ammattikorkeakoulusta tradenomiksi valmistunut monipuolinen osaaja pääsi ensimmäisessä työpaikassaan Monsterilla tekemään ”verkkopuolen juttuja”. Tästä oli lyhyt lipsahdus markkinointipuolen tiimiin tekemään bannereita ja muita markkinointimateriaaleja.

”Opinnot olivat monipuolinen yhdistelmä 3D:tä, koodaamista, kuten PHP:tä ja tietenkin myös HTML:ää ja JavaScriptiä. Näin jälkikäteen voin tunnustaa, että jo opiskeluaikana totesin, että ei minusta kyllä koodaaja tule, joten olen pelastautunut työpaikkojeni kautta tänne visuaaliselle puolelle!”, Susanna naurahtaa.

Susannan kotijoukkoihin kuuluu mies Tomi sekä 8-vuotias tytär Mila. 

Jengassa Susanna toivoo pääsevänsä tekemään monipuolisesti visuaalisia asioita ja oppimaan uutta.

”Käyttöliittymäsuunnittelu kiinnostaa kovasti. Alan kehitys kehittyy ja trendit muuttuvat jatkuvasti. Siksi koen tärkeänä, että pysyn ajan hermolla. On hienoa, että työpaikalla on muitakin, jotka tekevät samoja asioita. Heiltä on mahdollisuus oppia.”

Haluatko kuulla lisää?
Ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja palaamme sinulle pikimmiten.

Tilaa Jengan uutiskirje
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.