Etsimme sisällöntuottajaa / copywriteria

Haku päättynyt. Kiinnostaisiko suunnitella ja tuottaa koukuttavia sisältöjä? Oletko taitava kirjoittaja ja suunnitteletko hyvin kokonaisuuksia? Haluatko työskennellä luovien ihmisten tiimissä? Oletko rohkea ja haluat aina kehittyä?

Jos olet myös kiva työkaveri, meidän Jengafamilyssä saattaisi olla sinulle paikka. Sillä meiltä puuttuu copywriter, joka suunnittelee ja tuottaa sisältöä kampanjoihin sekä asiakkaidemme jatkuvaan markkinointiin ja viestintään.

Suurimman osan päivistäsi viettäisit tekstien parissa. Teemme paljon sisältöjä digitaalisiin kanaviin ja autamme asiakkaitamme huolehtimaan sosiaalisen median kanavistaan. Somepostausten lisäksi teemme paljon pidempiä asiakastarinoita verkkosivuille ja artikkeleita asiakaslehtiin. Teemme myös kampanjoita, joissa rakennamme konsepteja. Pääset osallistumaan myös asiakkaiden brändien kehittämiseen ja uudistamiseen.

Toivomme, että sinulla on hallussa perusteet digitaalisesta markkinoinnista ja tekstien hakukoneoptimoinnista. Meillä opit lisää.

Mitä tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi? Meillä olisi sinulle työpiste ja MacBook Tampereen Hämeenpuistossa yli satavuotisen Puistotornin kuudennessa kerroksessa. Tueksi ja työpäiviesi iloksi saat Jengafamilyn, johon kuuluu monta erityislaatuista ja taitavaa tyyppiä. Meillä on myös tosi mukavia asiakkaita, jotka edustavat toimialojensa johtavia B2B-brändejä, mielenkiintoisia B2C-brändejä, Pirkanmaan kuntia ja valtakunnallisia järjestöjä. Olemme olleet suurimmaksi osaksi etänä pandemian alkuajoista lähtien, mutta tavoitteemme on päästä toimistolle työskentelemään lokakuun alussa.

Edellytämme soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa sekä muutamaa vuotta kokemusta sisällöntuottajan, journalistin tai copywriterin työstä. Kirjoitat suomen kieltä kuin puhuisit sitä äidinkielenäsi ja enkku soljuu erinomaisesti.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi Pauliinalle pe 3.9. mennessäpau@jenga.fi. Kysy lisää soittamalla: p. 0400 253 757. Haku on päättynyt.