Jenga sai perheenlisäystä: esittelyssä copywriter Miika

copywriter_miika

Kesälomien jälkeen arki on mukava aloittaa iloisilla perheuutisilla!

#Jengafamily on vahvistunut uudella kovan luokan osaajalla. Elokuun alussa mukaan porukkaan saatiin Miika Halmela, joka hyppäsi luovaksi copywriteriksi Jengan riveihin MarkkinointiAkatemialta. Mieheltä löytyykin runsaasti historiaa juuri digitaalisen markkinoinnin parista: Miika on työskennellyt useita vuosia maan suurimmissa digitoimistoissa copywriterina ja sisältösuunnittelijana. Myös hakukoneoptimoinnin asiantuntijan rooli on tullut tutuksi.

Tekijänä tuore jengalainen kuvailee itseään monipuoliseksi kirjoittajaksi, uutteraksi ideoijaksi ja asiakkaan uniikkeja näkökulmia mielellään esiin kaivavaksi moderniksi tekstisuunnittelijaksi. Vahvuudet piilevät erityisesti digitaalisten sisältöjen ymmärryksessä ja toteuttamisessa, perinteisempiä medioita ja markkinointikeinoja tietenkään unohtamatta. Tähänastisen uran varrella tutuiksi ovat tulleet lukuisat eri toimialat ja kaikenkokoiset toimijat niin B2B- kuin B2C-puoleltakin.

”Jo haastattelutilanteessa huomasin, että vankka asiantuntijuus yhdistyy täällä aitoon välittämiseen niin työkavereista kuin asiakkaistakin. Perheenomaisessa työyhteisössä jokainen kantaa oman kortensa kekoon luodakseen Jengasta viihtyisän toimiston ja tuodakseen asiakkaille parhaat mahdolliset markkinointiviestintään liittyvät ratkaisut ja kokonaisuudet. Tällaiseen porukkaan on mahtava tulla mukaan antamaan oma panos”, Miika kertoo.