Jenga vetää puoleensa, myös vähän kauempaa

Kevättalvi alkoi aurinkoisissa merkeissä, kun saimme Jengafamilyyn uuden digitaalisen markkinoinnin osaajan. 

Vili Partanen, Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Tampereelle Jyväskylästä tuoreeltaan muuttanut Vili Partanen halusi löytää huippuporukan, jonka kanssa voi oppia ja kehittää uutta. Nyt oli hyvä hetki siirtyä yksinyrittämisestä kokeneeseen tiimiin. Jengan yhteisö osoittautui juuri sopivaksi paikaksi hyödyntää viimeisintä digimarkkinoinnin osaamista. 

Vili lähestyi meitä avoimella hakemuksella, eikä mennyt aikaakaan, kun olimme jo löytäneet yhteisen sävelen alkavalle keväälle! 

Vanhana jalkapalloilijana Viliä ajaa edelleen työssään eteenpäin samat asiat kuin ennen vanhaan viheriöllä, eli numerot tulostaululla. ”Pidän työssäni eniten siitä, kun pystyn tuottamaan asiakkaille tuloksia, joista on hyötyä liiketoiminnalle.” Vili kertoo. 

Vili uskoo, että paikka Jengassa tuo arkeen juuri toivottua haastetta ja säpinää. ”Halusin löytää innostavan porukan, jossa pääsen hiomaan omaa digimarkkinointiosaamistani huippuunsa, ja törmäsin netissä Jengaan. Vastaanotto oli todella lämmin ja uskon että tulen viihtymään täällä pitkään!” Vili summaa. 

Jos sinulla tulee mietteitä tai kysyttävää hakukonemainonnasta tai -optimoinnista, somemainonnasta, markkinoinnin johtamisesta datan avulla tai vaikkapa verkkosivujen kehittämisestä, Vili auttaa niiden kanssa enemmän kuin mielellään.