#Jengafamily on totta

Etsin työpaikkaa journalistiikan ja viestinnän alalta, jolle olen kouluttautumassa. Silmiini osuu Jengan etsintäkuulutus copy- ja viesintäharjoittelijasta. Onpas jännä nimi mainostoimistolla, tuonne täytyy kyllä hakea, ajattelin.

Ja niin hain.

Jenga arvosti asiakaspalvelu- ja ravintolakokemustani sekä viestinnän opintojani ja koki, että kaikesta tästä voisi ammentaa erilaisiin ja monialaisiin asiakastöihin. Mitä laajempi tausta, sen parempi copy. Pääsin siis harjoitteluun!

Nyt kun työt alkavat olla loppusuoralla, voin todeta, että Jenga kiertyy moneksi. Tässä kuusi parasta asiaa:

  • Tekemistäni ja mielipiteitäni arvostettiin. Sain tehdä ihan oikeita ja arvokkaita asioita laidasta laitaan: asiakaslehtien artikkeleita, tiedotteita, lehdistökutsuja, somepäivityksiä, sloganeita, sisällönsyöttöä, ideointia, spiikkausta, oikolukua… Ja mikä tärkeintä: minua ja tekemistäni arvostettiin.
  • Tervetuloa pullataivaaseen. Syökö nämä oikeasti näin paljon pullaa?! No ei sentään. Kesäaikaan palaveripullien tilalle ilmestyi mansikoita, kirsikoita, smoothieita, pähkinöitä. Välipaloista ja välipalojen välipaloista pidettiin Jengassa huolta.
  • Aina aikaa napsukahviin. Kiirettä piti, mutta en ole varmasti missään juonut kolme tuntia vanhaa kahvia, aka napsukahvia, yhtä onnellisena.
  • Hulppeissa puitteissa ajatus lentää. Puistotorni eli Jengatower – what a view! Paremmalla paikalla olevaa toimistoa saa hakea. Kauniissa tiloissa on ilo työskennellä.
  • Kekseliäisyyttä ja kuumaa tunnelmaa. Toimiston muuttuessa kesällä saunaksi, meille hankittiin jos jonkinmoista pöhistintä, pakastettiin huivit, syötiin jäätelöä, mentiin seisomaan tuulettimen päälle, josta en nyt tässä kohtaa kerro sen enempää…
  • #Jengafamily on ihan totta. Tiedättekö sen tunteen, kun joku huolehtii, ettei ole liian kylmä, kuuma tai liian meluisaa työskennellä. Jenga on perhemäinen työyhteisö, jossa jokainen on valmis auttamaan ja on kiinnostunut sinusta myös ihmisenä. <3