Jengafamily sai jälleen digivahvistusta – tervetuloa Tuomas!

Maaliskuussa Jengaan asteli uusi digisuunnittelija, Tuomas Matikainen. Jengassa miestä kiinnosti erityisesti mahdollisuus kehittyä isojen kokonaisuuksien suunnittelussa. Ja kantautuipa miehen korviin kehuja mukavasta työporukasta, mikä sinetöi hakupäätöksen!

Digisuunnittelija Tuomas
Tuomas Matikainen, digisuunnittelija

Paljasjalkainen tamperelainen valmistui mediatekniikan insinööriksi neljä vuotta sitten Jyväskylässä. Kotikaupunki veti puoleensa,  ja valmistumisen jälkeen Tuomas työskenteli Tampereella digimarkkinointiin erikoistuneessa yrityksessä ennen Jengassa aloittamista.

Vaikka Tuomaksella on useiden vuosien kokemus WordPressistä, julkaisujärjestelmän kehittymisen tuomat mahdollisuudet jaksavat innostaa. Esimerkiksi Gutenberg-lisäosa on tuonut joustavuutta verkkosivujen suunnitteluun ja selkeyttänyt sisällönsyöttöä erityisesti asiakkaiden näkökulmasta.

Työ Jengassa on lähtenyt hyvin käyntiin, ja jengalaisten hyvä joukkuehenki on tehnyt mm. jalkapalloa harrastavaan Tuomakseen vaikutuksen. Asiakkaat ovat jo tutustuneet Tuomakseen verkkosivupäivittämisen etäkoulutuksissa, joista onkin tullut loistavaa palautetta.

Kiinnostavat projektit erilaisille asiakkaille ja tiimityöskentely ovat Tuomakselle mieleisiä mahdollisuuksia kehittyä ja myös hyödyntää vahvaa asiakasymmärrystä, jonka hän nimeää yhdeksi vahvuudekseen.