Aptan uudistettu sivusto johdattaa kävijänsä olennaisen äärelle

Apteekkien työnantajaliitto eli Apta huolehtii Suomen apteekkien työmarkkinaedunvalvonnasta. Liitto edustaa apteekkialan työnantajia ja neuvottelee yleissitovat työehtosopimukset sekä tarjoaa jäsenilleen monipuolisia palveluita kuten neuvontaa, koulutuksia ja erilaisia aineistoja.

Aptan ja Jengan yhteistyö on saanut alkunsa jo vuonna 2018, jolloin loimme liitolle täysin uudet verkkosivut. Sen verran on vettä virrannut Tammerkoskessa, että nyt oli aika kirkastaa ja uudistaa verkkosivujen visuaalista ilmettä sekä parantaa käyttäjäkokemusta.

Uudistettu sivusto johdattaa kävijät helposti tärkeimpien sisältöjen äärelle ja nostaa selkeästi esille Aptan ajankohtaiset viestintäasiat, koulutukset ja työehtosopimukset. Uudistuksessa keskityttiin erityisesti mobiilikäyttäjien kokemukseen ja sivustovierailun helppouteen.

Lisää Jengaa: Aptan toimitusjohtaja Kirsi Mäkinen on tyytyväinen verkkosivuprojektin lopputulokseen. Tavoite selkeästä ja helposti päivitettävästä sivustosta toteutui.

– Yhteistyö Jengan kanssa on alusta asti ollut hyvin mutkatonta. Hommat hoituvat ripeästi ja projekti pysyi koko ajan aikataulussa. Sivuston toimivuuden lisäksi olemme tyytyväisiä raikastettuun ilmeeseen.

Jengassa autamme Aptaa myös muissa markkinointiviestinnän töissä, kuten tapahtuma- ja koulutusaineistojen suunnittelussa ja tuotannossa sekä ylläpidämme ja päivitämme verkkosivujen teknistä puolta.

Tutustu Aptan verkkosivuihin täällä.