CONNECT 2022 -iltajuhlan suunnittelu ja tapahtumamarkkinointi 

Kansainvälinen lentoalan konferenssi CONNECT Route Development Forum järjestettiin Tampereella helmikuussa 2022. Tampereen kaupungin ja Business Tampereen isännöimään tapahtumaan osallistui runsaat 500 kansainvälisten lento- ja matkailualan yritysten edustajaa yli 45 maasta.  

Monipäiväisen konferenssin kohokohtiin kuului uudessa Nokia Arenassa järjestetty gaalaillallinen. Jään päälle rakennettu iltatapahtuma toteutettiin CONNECT with ice -teeman mukaisesti nostaen esiin sekä talvista Suomea että Tamperetta tapahtumakeskuksena ja jääkiekon pääkaupunkina. Illallisilla haluttiin tarjota vieraille ainutlaatuinen elämys sekä esitellä uuden areenan ominaisuuksia ja muuntautuvuutta erilaisiin tapahtumiin. 

Lisää Jengaa: Jenga suunnitteli ja käsikirjoitti illallistapahtuman vastaamaan jääkiekko-ottelun kulkua. Pelin käynnisti areenan suurella mediakuutiolla nähty Jengan toteuttama video, jossa esiteltiin tapahtuman vastuuhenkilöt pelaajaesittelyn tapaan. Videoscreenillä saivat pitkin iltaa näkyvyyttä myös yhteistyökumppanit, kuten Tampereen kauppakamari, Visit Finland ja airBaltic.  

Visit Tampereen lentoliikenteen erityisasiantuntija Marja Aallon mukaan tilaisuus sujui erinomaisesti: ”Jenga ymmärsi tavoitteemme saman tien ja sai illan onnistumaan yli odotusten. He sovelsivat hienosti ideaa jääkiekko-ottelun kulusta käsikirjoittamalla tarinan ja juonen, joista syntyi elämyksellinen tapahtuma. Samalla uusi Nokia Arenamme näyttäytyi kansainvälisille vieraille upeana gaalaillallisten areenana sen lisäksi, että siellä pelataan maailman parasta jääkiekkoa.”  

Illan käsikirjoituksen ja juontojen lisäksi Jenga suunnitteli tapahtuman visuaalisen ilmeen aina led-näyttöscreenien materiaaleista pöytien somistukseen. Vastasimme myös tapahtuman toteutuksen koordinoinnista ja valvonnasta. lltajuhla toteutettiin yhteistyössä Akun tehtaan, Nokia Arenan ja NoHo Partnersin kanssa. 

Aalto kiittelikin Jengan kokonaisvaltaista panostusta: ”Te teitte tuon illallistapahtuman ja saitte sen onnistumaan!”