Kuntamarkkinointia Kuhmoisille

2300 asukkaan Kuhmoinen on Pirkanmaan portti Päijänteelle. Kotiseuturakkaista kuhmoislaisista yli puolet asuu keskustassa, joka on lähes Päijänteen rannalla. Pieni kunta vilkastuu aina keväisin, kun 10 000 vapaa-ajan asukasta palailevat seudulle.

Lisää Jengaa: Kuhmoisiin on helppo rakastua ja annoimme sen näkyä. Teimme kunnan markkinointiin raikkaan ja lämpöisen visuaalisen ilmeen, johon kuuluu liikennemerkkejä muistuttavat ikonit. Visuaalinen ilme jalkautuu eri materiaaleihin esitteistä tienvarsikyltteihin.

Kuhmoisten kunnan näkökulmasta yhteistyö Jengan kanssa on sujunut erinomaisesti. Yhteistyön alkaessa kunnalla ei olut vielä tarkkaa kuvaa siitä, mitä haluamme ja millaisella ilmeellä. Jengan osaaminen korostui meidän osalta nimenomaan siitä, että he osasivat pukea meidän osin hajanaiset ajatukset rohkeasti sanoin ja kuvin niin tienvarren mainostauluihin kuin tonttiesitteisiinkin. Lisäksi Jenga on reagoinut erinomaisesti meidän nopeisiinkin tarpeisiimme ja aikataulut ovat pitäneet poikkeuksetta. Suosittelen Jengaa yhteistyökumppaniksi varauksetta!

Kuhmoisten kehittämisasiamies Arto Kummala yhteistyöstä