Tiimi-Ikkunan uudet verkkosivut 

Suomen Tiimi-Ikkuna Oy parantaa kiinteistöjen ulkoasua, mukavuutta ja energiatehokkuutta laadukkailla kotimaisilla ikkunoilla ja ovilla. Asiakkaat saavat tuotteet avaimet käteen -palveluna, joka ulottuu tarvekartoituksesta suunnitteluun ja asentamiseen.  

Jenga tekee Tiimi-Ikkunalle muun muassa Google-mainontaa, printti-ilmoituksia, somemarkkinointia sekä verkkosisältöjä. Nyt remontoimme uusiksi yrityksen kotisivut, jotka ovat sille tärkeä myynnin tukiväline.  

– Toiveena oli toimiva, nykyaikainen ja helppokäyttöinen sivusto, joka tuottaa uusia asiakaskontakteja ja liidejä, kertoo Tiimi-Ikkunan hallituksen puheenjohtaja Juha Välikangas. 

Lisää Jengaa: 

Projekti käynnistyi yhteisellä workshopilla, jossa kirkastettiin sivujen sisällöt ja rakenne. Seuraavaksi olemassa olevia sisältöjä muokattiin ja optimoitiin uusiksi hakukonenäkyvyyden parantamiseksi. Jenga järjesti myös kuvaukset, joissa sivuille saatiin uusia näyttäviä asennus- ja referenssikuvia. 

– Jengan palvelu pelasi kaikin puolin hienosti. Pääsimme koko prosessin ajan seuraamaan ja kommentoimaan sivuston kehittymistä, joten se saatiin kerralla toiveidemme mukaiseksi. Olen tyytyväinen lopputulokseen, ja saamani palautteenkin mukaan sivut ovat selkeät ja hyvän näköiset, kiittää Juha Välikangas.  

Jenga pitää toki sivuista huolta jatkossakin tehden analytiikkaan perustuvaa optimointia, verkkosisältöjä ja sivuille kävijöitä ohjaavaa somemarkkinointia. Tutustu Tiimi-Ikkunan verkkosivuihin

Tarvitsevatko sivusi remonttia?

Jätä yhteystietosi, tehdään sivuistasi tehokas myynnin kanava.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.