Tullintori tarjoaa ostoksia, elämyksiä ja huvinvointia! 

Tampereen Tullintorin kauppakeskuksen tarjontaan kuuluvat päivittäis- ja erikoisliikkeiden lisäksi kahvilat, ravintolat, elämyskohteet hyvinvointipalvelut ja erilaiset tapahtumat. Tullintori toimii kaupunkikulttuuriin maamerkkinä huippupaikalla keskellä Tullin business-aluetta ja aivan Nokia Arenan tuntumassa. 

Tullintorilla käynnistyi uusi aikakausi keväällä 2022, jolloin valmistui Agore Kiinteistöjen omistaman ja Trevian Asset Managementin hallinnoiman kauppakeskuskiinteistön liki puolentoista vuoden uudistusremontti. Tullintori kutsui avukseen Jengan lisäämään näkyvyyttään ja houkuttelemaan uutta asiakaskuntaa. Markkinointia haluttiin kohdistaa kuluttajien lisäksi yrityksille, joille kauppakeskus vuokraa moderneja ja käytännöllisiä toimistotiloja,  

Lisää Jengaa:  Ensimmäiseksi uudistimme Tullintorin markkinointimateriaaleja ja vahvistimme sen näkyvyyttä eri kanavissa. Yhteistyö laajeni pian kattavaan markkinointiviestinnän kumppanuuteen, jonka laajaan skaalaan sisältyvät mediamainonta, erilaiset kampanjat ja tapahtumat, sosiaalinen media, Google-mainonta sekä monipuoliset digitaaliset animaatiototeutukset kauppakeskuksen suurille ulkonäytöille. Näkyvyyttä lisää myös säännöllisesti järjestettävä ja Jengan konseptoima Tullivapaat päivät -tapahtuma tarjouksineen ja ohjelmineen.  

Jenga pitää Tullintorin brändistä huolta aktiivisella hienosäädöllä, ja syksyn 2023 brändiuudistuksessa otettiin askel entistä kepeämpään ja värikkäämpään suuntaan. Kokonaisilmeen ja viestien yhdenmukaisuutta tukee valmistamamme brand book. Sen perustana on ylläpitää ja vahvistaa Tullintorin profiilia sijainniltaan erinomaisena ja monipuolisena ostosten, elämysten, hyvinvoinnin ja ravintoloiden keskittymänä.  

Tutustu Tullintorin tarjontaan!