Uudet verkkosivut vahvistavat SPT:n brändiä johtavana tuottajayhteisönä

Suomen Pakkaustuottajat Oy on pakkausalan johtava tuottajayhteisö, joka tekee vastuullista kiertotaloustyötä hoitamalla noin 90 % Suomen pakkausjätteen keräyksestä ja kierrätyksestä. SPT kierrättää kaikkia pakkausmateriaaleja kartonki- ja paperipakkauksista lasi-, metalli-, muovi- ja puupakkauksiin. 

SPT:n verkkosivuston uudistuksen taustalla oli tarve opastaa yrityksiä tuottajavastuun muutoksissa ja vahvistaa omaa asemaa uudessa kilpailutilanteessa. Vanhentuneen sivuston tilalle haluttiin nykyaikaiset, tyylikkäät ja ulkoasultaan sekä sisällöltään selkeät verkkosivut, jotka palvelevat entistä paremmin käyttäjien tiedontarpeita.

Lisää Jengaa

Suunnittelimme uusien verkkosivujen rakenteen vanhojen kotisivujen datan pohjalta eli selvitimme vanhan sivuston suosituimmat sivut ja kokosimme ne uuteen päänavigaatioon. Käytettävyyden kannalta keskeistä on, että yritykset löytävät nyt niille tärkeät tuottajavastuuseen, SPT:n asiakkuuteen ja pakkauskierrätykseen liittyvät tiedot ja toimintaohjeet helposti ja loogisesti.

Uusi sivusto on selkeä, helposti päivitettävä ja informatiivinen kokonaisuus, jonka sisällöissä korostuvat SPT:n vastuullisuus ja rooli Suomen suurimpana tuottajayhteisönä.

Jenga on kehittänyt sivustoa aktiivisesti myös projektin jälkeen ja päivitämme sivuille mm. ajankohtaista ja tärkeää tietoa uusimmista lakimuutoksista. Toteutamme myös SPT:n Google Ads -mainontaa, jolla sivuille saadaan näkyvyyttä ja liikennettä. 

Tutustu SPT:n uusiin verkkosivuihin täällä.