Some-katsaus, osa 15

Twitter mahdollistaa tarinankerronnan

Twitter toi Moments-tarinankerrontatoiminnon kaikkien käyttäjien saataville. Toiminto mahdollistaa kuvia- ja videoita sisältävien twiittien yhdistämisen tarinakoosteeksi. Tällä hetkellä Moments-toiminto on saatavilla vain twitter.com-sivustolta, mutta yritys uutisoi sen tulevan pian myös mobiiliin.

Lue lisää

Snapchat on nyt Snap

Snapchat-yritys muutti uudelleenbrändäyksen myötä nimensä Snap Inc:iksi. Uudistuksen taustalla on uusien tuotteiden kehittäminen ja niiden myötä tarve eriyttää yrityksen nimi Snapchat-päätuotteesta. Yritys julkaisi nimimuutoksen yhteydessö myös uuden tuotteen; Spectacles-aurinkolasit. Hauskoihin aurinkolaseihin on integroitu videokamera, jonka avulla on helppo koostaa Memories-muistoja. Pieni, langaton videokamera on rakennettu osaksi laseja. Se yhdistyy suoraan Snapchat-sovellukseen Bluetoothin tai wifi:n kautta.

Lue lisää

Mahdollisuus tallentaa luonnos Instagramissa

Instagram julkaisi uuden tallenna luonnos-toiminnon, jolla käyttäjät voivat koostaa päivityksen, tallentaa sen myöhempää julkaisua varten. Erilaisten filtereiden, kuvatekstien tai paikan lisäämisen jälleen käyttäjä voi tallentaa kuvansa luonnos-napista. Luonnokset tallentuvat käyttäjän kirjastoon.

Lue lisää

Facebook testaa tuotteiden merkitsemistä

Facebook testaa uutta toiminnallisuutta, joka antaa sivun ylläpitäjien tagata tuotteita kuviin, videoihin ja päivityksiin. Testausta tehdään tällä hetkellä vain ylläpitäjillä, joilla on pääsy tuotekatalogiin tai kauppa-osioon. Tavoitteena on kehittää lisää työkaluja tuotteiden löytämiseen Faecbookissa.

Lue lisää