Some-katsaus, osa 8

1. Snapchatissa voi nyt liittää tarroja videoihin

Snapchat on ottanut taas yhden askeleen edemmäs visuaalisessa viestinnässä: uutena ominaisuutena voi nyt nimittäin liittää tarroja videoihin. Tarroiksi käyvät kaikki normaalistikin käytössä olevat emojit, ja ne on helppo liittää videoihin parilla napautuksella, jonka jälkeen tarrat liikkuvat ja skaalautuvat videon mukana.

Lue lisää

2. Facebook Messengeriin oma koodiskanneri

Facebook päivittää Messenger-sovellukseensa uuden tavan aloittaa keskustelun. ”Messenger Code” -lisäominaisuus mahdollistaa pian keskustelun aloittamisen skannaamalla koodin oman puhelimen kameralla. Ominaisuutta on suunniteltu lähinnä yritysten markkinoinnin avuksi, jolloin käyttäjä voisi esimerkiksi aloittaa keskustelun yrityksen työntekijän kanssa skannaamalla koodin heidän mainoksestaan.

Lue lisää

3. Instagramin videoista minuutin mittaisia

Viimeisen puolen vuoden aikana videoiden katseluun käytetty aika Instagramissa on lisääntynyt yli 40%. Instagram haluaa vastata käyttäjiensä kasvaneeseen mielenkiintoon ja aikoo tuoda toistaiseksi vain mainostajien käytössä olleen 60 sekunnin mittaisen videoinnin mahdollisuuden kaikille. Maksimipituus yksityiskäyttäjille on ennen ollut 15 sekuntia. Päivitys tulee hiljalleen voimaan tulevina kuukausina.

Lue lisää