Tervetuloa Jengan digitiimiin, Tanja!

Kuluneeseen kesään on mahtunut mainioita henkilöstöuutisia: saimme timanttista vahvistusta digitiimiimme, kun monitaituri Tanja Hintsanen hyppäsi kesäkuun lopussa Jengan web-kehittäjäksi.

Jengan tyyli tehdä töitä herätti Tanjan huomion, ja lämmin vastaanotto avoimeen hakemukseen jäi hänelle positiivisena ensikosketuksena mieleen Jengasta. Niinpä Tanjan päätös vaihtaa sosiaalialalta takaisin digimaailman pariin oli sinetöity.

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median koulutusohjelma houkutteli Raumalta kotoisin olevan Tanjan aikoinaan Tampereelle. Opintojen jälkeen Tanja työskenteli web-kehittäjänä tamperelaisessa mainostoimistossa, jonka jälkeen hän siirtyi sosiaalialalle. Lasten ja nuorten parissa työskentely antoi tärkeitä taitoja myös mainostoimistomaailmaa ajatellen – esimerkiksi tiimityö sujuukin Tanjalta kuin leikki.

Utelias asenne ja asiakasymmärrys ovat selvästi Tanjan vahvuuksia. Hänen tavoitteensa on aina kokonaisvaltaisen kuvan hahmottaminen ja asiakkaiden toiveiden täyttäminen käytännöllisellä tavalla.

– Verkkosivujen pääasiallisena tarkoituksena on välittää tietoa eri osapuolten välillä. Jotta tähän tavoitteeseen päästään, tarvitaan monenlaista asiantuntijuutta. Minun tehtäväni on vastata verkkosivujen toiminnallisuudesta ja teknisestä toteutuksesta.

Vahva tiimipelaajan mentaliteetti sopii Jengan projektitöihin kuin nenä päähän. Tanja onkin ehtinyt auttaa jo useita asiakkaitamme nettisivujen kehitystöissä sekä uusien sivustojen koodaamisessa. Hänellä on myös ihailtavaa tarmoa jatkuvaan oppimiseen WordPressin kiemuroista.

Oli kyseessä sitten nettisivujen koodaaminen tai vapaa-ajan harrastukset, Tanja innostuu pienten yksityiskohtien hiomisesta.

– Sain kotona juuri villapaidan valmiiksi, joten syksylle pitäisi keksiä seuraava projekti. Tykkään näpertää ja tehdä hienoja, viimeistellyn näköisiä teoksia – niin koodin kuin villalankojenkin avulla.