Uusi vuosi, uusi copywriter!

Vuoden 2021 aluksi Jengan ovelle saapasteli halki Pyynikin lumisen harjun mies Pispalasta. Harde Kovasiipi se siinä kuivaili huurtuneita rillejään ja kopisteli lumisia buutsejaan. Hän tuli pyynnöstämme täydentämään jengafamilya uutena copywriterina.

Harde Kovasiipi
Harde Kovasiipi, Copywriter

Harde työskenteli aikoinaan sosiaalialalla ja valmistui jopa sosiaalikasvattajaksi, mutta ajautui sitten puolivahingossa opiskelemaan mainonnan suunnittelua Turun Taideakatemiaan. Opinnot eivät kuitenkaan ehtineet ihan loppuun, kun kaverin kirjoituslahjat haistettiin jo Tampereella saakka ja hänet napattiin paluujunalla tositoimiin eli töihin.

Siitä alkoi copyn taival, johon on kuulunut tekstien, konseptien ja muiden konnankoukkujen suunnittelua tamperelaisissa mainostoimistoissa jo parin vuosikymmenen ajan.

Matkan varrella herran näppäimet ovat palvelleet laajaa kirjoa b2b- ja b2c-puolen asiakkaita kaikenlaisissa kanavissa ja medioissa.

Jengassa Hardea viehättää ensivaikutelmana vahvaan osaamiseen yhdistyvä lämpö ja perheen tuntu, sillä mies on itsekin kovasta nimestään huolimatta ihan pehmo. Kotonakin hän rapsuttelee etätöiden lomassa vuorotellen punatukkaista vaimoa sekä punakarvaista Kissa Matroskinia.