Vili on datameren kalamies

Digimarkkinoinnin asiantuntija Vili Partasella oli nuorena ylioppilaana mielessään kolme uravaihtoehtoa: arkkitehdiksi, palomieheksi tai mainosalalle.

”Valitsin mainosalan ja valmistuin Jyväskylän Ammattikorkeakoulusta (JAMK) vuonna 2019. Yrittäjälinjalta sain hyvät eväät liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kiinnostuin erityisesti visuaalisuuden sekä digitaalisen markkinoinnin yhdistämisestä.” 

Valmistuttuaan Vili teki digimarkkinointia ensin omalla toiminimellä, mutta hakeutui sitten Jengaan. Mainostoimistossa tuntui olevan parhaat mahdollisuudet päästä toteuttamaan omia kiinnostusten kohteita. 

”Nyt voin sanoa, että olen ollut tyytyväinen valittuani mainosalan. Jengassa tehdään paljon erilaisia digitaalisen markkinoinnin toimenpiteitä, joten saan usein testailla ja oppia uutta.”

Vili auttaa suuntaamaan asiakkaiden digitaalisen markkinoinnin budjetin kaikista tehokkaimpiin toimenpiteisiin datan avulla. Hänen työpäivänsä ovat siis melko lailla dataohjautuvia.

”Sosiaalisen median ja Googlen kautta voi tavoittaa yrityksen liiketoiminnan kannalta kriittisen massan. On silti tärkeää muistaa, että vaikka viesti olisi saavuttanut kohderyhmänsä, ei kampanja välttämättä saavuta kaikkia tavoitteitaan.”

”Tuloksellinen erottuminen vaatii digimarkkinoinnin tekijältä osaamista lukea datasta vinkit siitä, millainen markkinointi tuottaa parhaat tulokset – ja tietysti myös taitoa toteuttaa ne toimivat kampanjat.” 

On palkitsevaa tuottaa asiakkaalle tärkeitä ja oleellisia tuloksia ja nähdä datasta, että on saanut kalan koukkuun.”

Vili kuvailee itseään ”digimarkkinoinnin yleismieheksi hakukonepainotuksella” ja toteuttaa tässä roolissa asiakkaille muun muassa hakukonekampanjoita, -optimointia ja raportointia. ”Suosittelen myös yhdistämään eri markkinointikanavia monipuolisesti.”

Vähän kaikesta uudesta innostuvalla Vilillä riittää energiaa myös työyhteisömme virkistystoiminnan hoitamiseen. Jengaklubin isäntänä hän onkin vienyt porukkaa testaamaan eri lajeja keilauksesta padeliin. Työ Jengassa jättää virtaa myös vapaa-ajalle ja liikkumiselle, ja Vili kertoo viihtyneensä siksikin erinomaisesti Jengafamilyssä. 

”Viime vuosina oman vapaa-aikani lajivalikoimaan ovat kuuluneet muun muassa kuntosali, lenkkeily ja kesäisin golfaaminen.”

Haluatko kuulla lisää?
Ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja palaamme sinulle pikimmiten.

Tilaa Jengan uutiskirje
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.