5 syytä aloittaa Google Ads -mainonta

1.

Mainonta mahdollistaa asiakkaan tavoittamisen juuri oikeaan aikaan – eli silloin kun hän etsii verkosta tarjoamiesi kaltaisia tuotteita tai palveluja. Esimerkiksi koronakevät sai ihmiset harrastamaan monipuolisesti, mikä näkyi verkkohauissa ja niiden kasvussa.  

2.

Hyvin ajoitettu mainos voi tuoda yritykselle arvokasta näkyvyyttäliidejä tai kauppaa. Google-mainonta on tehokasta ja mitattavaa – ja mikä parasta, maksat vain tuloksista, esimerkiksi klikkauksista verkkosivustollesi. 

3.

Voit kokeilla esimerkiksi hakusanamainonta eli tekstimainoksia, jotka näkyvät hakutuloslistan kärjessä, kun kävijä etsii jotain Googlesta. Displaybannerimainonnalla saat taas brändi- ja imagonäkyvyyttä kohdennetusti Googlen laajassa yli kahden miljoonan verkkosivun, videon ja sovelluksen verkostossa.  

4.

Kerro meille mainontatoiveesi, niin me hoidamme loput. Jengassa oma Google-tiimi hoitaa yrityksesi Google-mainonnan koko prosessin suunnittelusta toteutukseen ja seurantaan. 

5.

Tee yhteistyötä Google Partnerin kanssa. Jengan Google-tiimi on läpäissyt Google Ads -tuotesertifiointikokeet ja tuntee erinomaisesti Google Ads -tuotteet. Meillä on Googlen myöntämä Partner-tunnus, mikä takaa vastuullisen ja tehokkaan mainontayhteistyön. 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja sovi Google-mainonnan startti heti. 

Jätä yhteystiedot

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.