Hyvät videot muistetaan

Videon suosiolle ei näy loppua, joten niitä käytetään verkossa yhä enemmän. Menestyksen salaisuus piilee liikkuvan kuvan vetovoimassa, selkeydessä ja universaalissa tavassa kertoa tarinoita. Hyvä tarina ja hyvin tehty video muistetaan.

Käsikirjoitamme ja suunnittelemme tarkoitukseesi sopivan videon ja huolehdimme myös sen jakelusta. Toteutamme videokuvaukset korkeatasoisena kumppanitoteutuksena. ​

Minkälainen video toimii markkinoinnissa?

Videon avulla voit markkinoida yritystäsi sekä kertoa vakuuttavasti tuotteistasi ja palveluistasi. ​Tapoja on monia. Video voi myydä, informoida, herättää tunteita tai vaikka näitä kaikkia samalla kertaa. Uutuustuotteestasi kertova video voi olla esimerkiksi informatiivinen opasanimaatio tai tuotteen laajemmasta merkityksestä kertova lanseerausvideo.

Tärkeintä on tunnistaa videon tavoite. Mitä ja keitä tavoitellaan, mikä vaikutus heihin halutaan tehdä ja missä video on tarkoitus esittää? Esimerkiksi somekanavien ominaisuudet asettavat videolle erilaisia kriteereitä, jotka kannattaa ottaa huomioon jo käsikirjoitusvaiheessa.

Vinkki: Hyviä esityspaikkoja videolle ovat tietysti oma verkkosivustosi ja sosiaalisen median kanavat, erityisesti YouTube. YouTubessa on mahdollista myös markkinoida videoita sijoittamalla niitä mainoksina varsinaisen videon alkuun tai väliin. Tällaisen videon pitää tempaista katsoja heti mukaansa.​

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua:

Tarvetta kiinnostaville videoille?

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.