Toimivan verkkosivuston perusta on onnistunut käyttöliittymäsuunnittelu​

Käyttöliittymän laadukas suunnittelu on olennainen osa onnistunutta verkkosivustoa. Suunnittelun tavoitteena on luoda kävijöitä parhaalla mahdollisella tavalla palveleva, looginen ja luotettava sivusto. Myös visuaalisuus on olennainen osa miellyttävää ja mieleenpainuvaa käyttäjäkokemusta. Suunnittelemme toiveidesi pohjalta näyttävän sivuston, joka toimii myös käytännössä.

Huolella suunniteltu sivusto palvelee hyvin​

Hyvä sivusto ei huku liikaan hälyyn, vaan hyvin toimiva käyttöliittymä ja sitä tukeva visuaalinen ilme tekevät siitä tasapainoisen ja hallitun. Käyttäjä löytää tiedon helposti ja nopeasti eikä hänen tarvitse pohdislella pitkään eri toimintojen käytön kanssa, vaan hän seilaa saitilla kuin kotonaan. Tämä on mahdollista noudattamalla hyväksi todettuja ja tutkittuja käytäntöjä sekä visuaalisia vihjeitä, jotka opastavat luontevasti käyttäjää.

Toimivuuden kannalta tärkeää on suunnitella käyttöliittymä vastaamaan eri alustojen vaatimuksia. Nykyään verkkoa selataan yleisimmin mobiililaitteilla, kuten älypuhelimilla, joten suunnittelemme sivustot responsiivisiksi. Otamme myös huomioon sivuston hyvän käytettävyyden ja suunnittelemme tarvittaessa saavutettavuus-direktiivin mukaisen palvelun.

Käyttäjäkokemus vaikuttaa sivuston näkyvyyteen​

Käyttäjäkokemus vaikuttaa olennaisesti myös sivuston hakukonelöydettävyyteen. Kun käyttäjät viihtyvät pitkään tietyn sivuston parissa, näyttää Googlekin sen mielellään korkealla hakutuloksissaan. ​Meiltä löytyy tähän aiheeseen paneutuneita tekijöitä, jotka tekevät sivustostasi asiakkaillesi hyödyllisen ja mukavan käyttää.

Kilpailu on kovaa. Mikäli sivustosi käyttöliittymäsuunnittelu ei ole ajan tasalla, päätyy käyttäjä hakukoneesta todennäköisesti toimivammalle ja vakuuttavammalle sivulle.

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua:

Kurkataanko saitin konepellin alle vai kaipaako sivustosi uutta ilmettä?

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.