Verkkosivuston tekninen toteutus tarjoaa monia mahdollisuuksia

Verkkosivut ovat yrityksen virtuaalinen ydin. Kun potentiaalinen asiakkaasi kuulee sinusta ensimmäisen kerran, hän päätyy todennäköisesti etsimään yritystäsi netistä.

Rakennamme verkkosivustot WordPress-julkaisujärjestelmän päälle. Maailman suosituimpana ja helppokäyttöisenä alustana se tarjoaa erinomaisen pohjan niin pienemmille kuin isommillekin verkkosivustoille – mahdollisuuksia on vaikka mihin!​

Panostamme verkkosivujesi tekniikkaan, jotta asiakkaasi voi keskittyä elämyksiin

WordPress taipuu moniin tarpeisiin. Voimme laajentaa sivustoasi helposti esimerkiksi blogilla tai kuvagallerialla. Alustalle löytyy valtavasti erilaisia lisäosia, joista monet toimivat ns. plug & play -menetelmällä.​

Muita julkaisujärjestelmän etuja ovat vaivaton päivitettävyys ja helppo ylläpito.​ WordPressin käyttö on mutkatonta, sillä käyttöliittymä on varsin intuitiivinen. Näin pääset tarvittaessa tekemään itsekin pieniä muokkauksia esimerkiksi tekstisisältöihin.

Onko WordPress sinulle vielä uusi tuttavuus? Kun toteutamme yrityksellesi verkkosivuston, tarjoamme aina myös asiantuntevaa ja käytännönläheistä WordPress-koulutusta koko tiimillesi. Jos WordPress on jo tuttu, voimme käydä läpi vain sivustosi erityisominaisuudet.

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua:

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.