Verkkokirjoittaminen tempaisee mukaansa

Verkossa tarvitaan monenlaisia sisältötekstejä, jotka houkuttelevat asiakkaita hakukoneiden kautta sivuillesi. Tärkeimpiä ovat  yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi kertovat perussisällöt. Tiheämpään tahtiin päivittyvät blogit ja uutiset pitävät puolestaan verkkosivustosi ajantasalla ja hakukoneiden listoilla. Omat tärkeät tehtävänsä on sekä Googlessa näkyvillä metakuvauksilla sekä käyttöliittymän teksteillä esimerkiksi nappuloissa ja virheilmoituksissa.

Meillä teetät helposti kaikenlaiset toimivat verkkotekstit ja -sisällöt yrityksesi toimialasta riippumatta. Suosittelemme aina tekstityön oheen myös hakukoneoptimointia.

Tee verkkosivustosta liidikone​

Kun verkkosivustosi on käyttäjäystävällinen ja teknisesti toimiva sekä tarjoaa relevanttia ja hyödyllistä sisältöä, saatat saada helposti uusia asiakkaita. Sinun ei tarvitse etsiä heitä – he löytävät sinut! Kun muistat vielä luvata auttaa asiakasta ja pyytää yhteydenottoa, sivusto voi tuottaa sinulle vaivattomasti liidejä, kuten tarjouskyselyitä tai yhteydenottoja.

Jos tekstiesi kirjoittamisessa ei ole otettu huomioon hakukoneen vaatimuksia, ovat sivut vaarassa autioitua. Ihmiset eivät löydä sivustoasi, kun he etsivät Googlesta tietoa toimialastasi, palveluistasi tai tuotteistasi. Tuemme hakukonelöydettävyyttä sisältöihin upotettavilla avainsanoilla tai hakusanoilla sekä metateksteillä.

Niiden lisäksi verkkosivustolle tuotettavan tekstisisällön tulee olla oikeanlaista, esimerkiksi myyvää tai informoivaa. Lisäksi sen täytyy olla yksilöllistä ja kirjoitettu brändisi äänensävyllä.

Nämä saattavat myös kiinnostaa sinua:

Sisältöpuutteita?

Lähetä tästä yhteydenottopyyntö.

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.