Projektipäällikkö pitää langat käsissään  

Jengassa projektipäällikkö vastaa yhteydenpidosta asiakkaiden suuntaan sekä toimii linkkinä asiakkaan ja suunnittelutiimin välillä.

Hän ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa sekä sen tavoitteita, mutta myös luovan suunnittelutyön luonnetta ja haasteita. Kun asiakaskokemus on priimaa, projektipäällikkö nukkuu yönsä hyvin.

Projektipäällikkö varmistaa, että tiimillä on mahdollisuudet tehdä työtä sovitussa aikataulussa ja riittävillä resursseilla. Hän huolehtii, että asiakas saa toiveidensa mukaiset markkinointi- tai viestintämateriaalit. Jengassa projektipäällikkö osallistuu myös markkinoinnin ja viestinnän ideointiin ja suunnitteluun.

Monipuoliseen työhön kuuluvat myös raha-asiat: kustannusarviot, tarjoukset sekä laskutuksesta huolehtiminen.

Esittelyssä Emmi Lehtoviita, projektijohtaja:

Tähän mennessä ei ole tullut eteeni kahta samanlaista työpäivää, mikä onkin parasta työssäni. Jokaiseen päivääni mahtuu useita eri asiakkaita, erilaisia projekteja sekä monen tiimien kanssa työskentelyä. Tämä monipuolisuus on mahtavaa!

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Luin pääaineenani markkinointia, minkä ansiosta minulla on vahva ymmärrys ja osaaminen kokonaisvaltaisesta markkinoinnin suunnittelusta.

Vahvuuteni projektipäällikkönä on se, että useat eripariset langanpätkät pysyvät vakaasti käsissäni. Tämä mahdollistaa monien isojen ja keskenään erilaisten kokonaisuuksien saman aikaisen hallinnoimisen. Ymmärrän asiakkaan pitkän aikavälin tarpeet ja osaan palastella kokonaisuudet sopivan laajuisiksi.

Omat projektini ovat keskittyneet tällä hetkellä vahvasti viestintään ja digimarkkinointiin. Toimin ammattilehden tuottajana ja lisäksi koordinoin sisältömarkkinointia ja muuta viestintää asiakkaille. Näiden lisäksi on monia digiprojekteja, joissa tehdään esimerkiksi Google-markkinointia. Mitään tiettyä projektia en osaa nostaa ylitse muiden, mutta koen suurta ylpeyttä ja iloa jatkuvista, pitkäkestoisista asiakassuhteista. Kun asiakas tilaa meiltä lisää markkinointia tai kääntyy aina vain uudelleen puoleemme, se kertoo siitä, että olemme onnistuneet omassa työssämme.

Paras palautumismuoto. Keväästä syksyyn käyn pelaamassa golfia – se on yhtä aikaa haastava ja ajatukset muualle vievä harrastus. Kun keskityt suoritukseesi golf-kentällä, et ehdi enää murehtia mistään muusta.

Emmistä sanottua

”Emmin projekteissa on helppo olla, kun tietää hyvin, mitä minulta odotetaan.”

”Emmi seuraa aina viimeisimpiä markkinoinnin trendejä ja ottaa niitä mukaan ehdotuksiin.”

”Kiitos Emmi – olet super!”