Kaikki markkinoinnin ja viestinnän palvelut saman katon alta

Jengalta saat yrityksellesi monipuoliset markkinoinnin ja viestinnän palvelut. Ydinosaamistamme ovat markkinoinnin strateginen suunnittelu, digitaalinen kasvumarkkinointi, sisältömarkkinointi sekä verkkosivustot. Haluamme nostaa asiakkaat tähtiin asiantuntevalla strategisella markkinoinnilla ja hurmaavalla brändillä. Luepa lähemmin, kuinka sen teemme.

Palvelut

Markkinoinnin strateginen suunnittelu 

Hyvin tehty markkinointistrategia yhdistää nykyhetken ja tulevaisuuden tavoitteet. Se takoo pohjan kaikelle tekemiselle. Lähtötilanteesi ja tavoitteesi määrittelevät työn sisällön: tarvitsetko brändi-, markkinointi-, viestintä-, sisältö- vai digistrategian tai kenties taktisemman vuosisuunnitelman?

Markkinointistrategia

Brändistrategia

Sisältöstrategia

Markkinoinnin vuosikello

Digitaalinen markkinointi 

Monikanavainen digimarkkinointi ja kasvumarkkinointi (growth hacking) ovat Jengan ydinosaamista. Kasvatamme myyntiäsi datapohjaisesti mm. hakukoneoptimoinnin ja digitaalisen mainonnan avulla. 

Digitaalinen strategia

Hakukoneoptimointi

Hakukonemainonta

Somemarkkinointi

Display-mainonta

Sähköpostimarkkinointi

Web-analytiikka

Sisältömarkkinointi 

Asiakastasi kiinnostava sisältö luo hyvän asiakaskokemuksen, joka kuljettaa häntä ostoputkessa eteenpäin. Kirjoitamme, visualisoimme ja optimoimme monipuolista sisältöä kohderyhmien erilaisiin tarpeisiin.  

Sisältömarkkinointisuunnitelma

Copywriting

Asiakaslehdet ja artikkelit

Graafinen suunnittelu

Videot

Verkkosivustot 

Laadukas verkkosivu hurmaa, neuvoo ja tekee myyntityötä puolestasi. Rakennamme tehokkaat ja saavutettavat verkkosivut, jotka vetävät kävijöitä Googlesta, ihastuttavat heti ensi vilkaisulta ja palvelevat sujuvasti.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Verkkokirjoittaminen

Verkkosivujen tekninen toteutus